20060505

Eftermiddag med dottern

Idag tog jag eftermiddagen ledig och hämtade äldsta dottern i skolan. Tillsammans åkte vid till Vegabaren och käkade grillbiff med pommes! Det var underbart varmt (sommaren är på ingång nu!) och vi snackade om allt och inget. Maten var som väntat kanon och efter lunchen körde vi till Lissma Gård och införskaffade hö till husdjuren.

Eftersom vi båda ville fortsätta att njuta av eftermiddagen tillsammans, fick vi för oss att åka till Spiruddens marina en bit ut mot Dalarö. Även om inte aktiviteterna kommit igång på allvar, så är en marina alltid en marina. Denna är dessutom omgiven av lummiga ekbackar och den korta vandringen från parkeringen ner till vattnet är alltid en verklig aptitretare inför den skönhet som väntar.


Vi satt länge på bryggan vid vattnet (just den bänk som syns på bilden) med solen i ögonen och drömde om sommaren. Tack och lov har vi bokat sista helgen i maj och då ska hela familjen sticka till stugan och starta upp för säsongen. Ser verkligen fram emot att få komma dit!

På väg hem från havet uttryckte dottern de värmande orden: ”Vet du pappa, det här var den bästa eftermiddagen på flera månader!”

Sådana ord från en tonårsdotter värmer ett fadershjärta!

Jag hade inte kameran med mig, så jag lånar ett foto av Stefan Jansson, Haninge istället, och hoppas att det är ok. Besök gärna hans fotogalleri på Flickr.com. Där finns mycket att titta på!


Foto: Stefan Jansson

Inga kommentarer: