20060208

Nedslag i tekniken

Mycket läsvärt i dagens ComputerSweden. Läser till exempel om Ericssons nya P990 som jag varit otroligt sugen på att testa. Nu ser den ut att dröja - igen. Ofattbart att SE aldrig verka ligga i fas med marknaden och dess förväntningar.

Samsumg däremot kommer med en väldigt speciell tv-mobil. Tanken med SGH-P900 som den heter, är att den ska få draghjälp av fotbolls-VM. Är själv kluven inför hypen med tv i mobilen, men någonstans tror jag ändå att det är något som kan komma att bli riktigt stort i takt med att bildformatet blir bättre och mobilskärmarna större. Jämför bara med hur märkligt det tycktes att läsa nyheter på mobilen för några år sedan. Idag är det en självklarhet vare sig man sitter på tåget hem eller ligger i en solstol på Kanarieöarna!

Microsoft kommer med en beta av Office 12. Den nya versionen får helt nytt gränssnitt och nytt filformat. CS har testat betan och intressant artikel finns att läsa på deras hemsida.

Ibland måste du ha månadens lösenord från CS för att kunna ta del av artiklarna. Saknar du lösenordet kan du läsa här istället.

Inga kommentarer: